Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του Συμβουλίου της Σούρα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας Δρ. Abdullah Al Sheikh στη Βουλή των Ελλήνων

Ποιος είναι ο γιος του εθνάρχη των Αραβικών Εμιράτων, Abdullah, που ενδιαφέρεται για το Ελληνικό  
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, πραγματοποιεί από αύριο (5-8 Νοεμβρίου 2014) ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Σούρα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας Δρ. Abdullah Al Sheikh,.
Αύριο Τετάρτη (5/11), ο Δρ. Abdullah Al Sheikh θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στις 14.00 μ.μ., ενώ νωρίτερα στις 11.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Την Πέμπτη (6/11) στις 11.00 π.μ., ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Σούρα του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την επίσημη επίσκεψη του στη Βουλή των Ελλήνων, όπου θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη στις 12.15 μ.μ. Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Βουλής θα τον συνοδεύσει στο Μουσείο της Ακρόπολης.