Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πελοπίδας Καλίρης «Η κυβέρνηση οφείλει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για την άμεση απομάκρυνση του Κέντρου Παράνομων Μεταναστών από την πόλη της Κορίνθου».


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας

Σε απάντηση ερώτησης δημοσιογράφου σχετικά με τη λειτουργιά του Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών ο Αντιπεριφερειάρχης Κορίνθιας Πελοπίδας Καλίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση . 
«Όταν αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση η δημιουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών , υπήρξε αντίδραση τόσο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου , όσο και από τον Δήμο Κορινθίων . Επειδή όλα έγιναν με ταχύτατες διαδικασίες λόγω και των Ευρωπαϊκών οδηγιών , υπήρξε τότε η δέσμευση ότι θα ήταν μια προσωρινή λύση και ότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση θα οριοθετούσε περιοχές εκτός πόλεων για μόνιμη λύση στο πρόβλημα. Είναι αδιανόητο και δεν τιμά κανένα να υφίσταται ένα τέτοιο κέντρο στον ιστό της πόλης μας. 
Η κυβέρνηση οφείλει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για την άμεση απομάκρυνση του Κέντρου Παράνομων Μεταναστών από την πόλη της Κορίνθου». 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ