Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Βουλευτές της ΝΔ ζητούν... συγγνώμη από τον Στουρνάρα!

Giannis-Stournaras

Ο Γιάννης Στουρνάρας είχε βρεθεί σε πλείστες περιπτώσεις στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής από την πλευρά βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, την περίοδο που ήταν Υπουργός Οικονομικών, φαίνεται ωστόσο ότι αρκετοί από τους επικριτές του μετανιώνουν, κάνοντας συγκρίσεις με τον Γκίκα Χαρδούβελη.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών τείνει να “δαιμονοποιηθεί”, και στο πρόσωπό του να επιδιώξει η κυβέρνηση να μετριάσει τη θύελλα των κοινωνικών αντιδράσεων που έχουν προκληθεί από τις κεντρικές πολιτικές επιλογές του.
Σύμφωνα λοιπόν με τον “Μικροπολιτικό” των “Νέων”, αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που στο παρελθόν ήταν σκληροί πολέμιοι του Γιάννη Στουρνάρα, σπεύδουν σήμερα να επιδιώκουν την επικοινωνία μαζί του, και στην πράξη να… απολογούνται για τη στάση την οποία είχαν κρατήσει τότε.
Μια καινούρια πραγματικότητα που επιβεβαιώνει την έκκρυθμη κατάσταση και τον αποπροσανατολισμό που έχουν επικρατήσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με τον σημερινό διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να… μνημονεύεται πλέον κάθε άλλο παρά αρνητικά.

ysterofrafa.gr