Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκησαν ΟΦΗ και Ξάνθη

Ο Περογαμβράκης έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο
Με γκολ του Περογαμβράκη στο 46΄, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και πανηγύρισε το δεύτερο εφετινό του «τρίποντο» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Δευτερόλεπτα μετά το γκολ των Κρητικών το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, λόγω προβλήματος με τον φωτισμό του γηπέδου. Πρόβλημα που επιλύθηκε γρήγορα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.
ΟΦΗ (Τζ. Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης, Πετρόπουλος (46΄ Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (90΄+5 Κουτσιανικούλης), Μεϊτέ, Περαγαμβράκης (86΄ Μπανούσης), Στάθης, Μακρής.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Παράσχος): Τσέναμο, Κούρος (90΄+2 Φάμπιο), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι (80΄ Τάτος), Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος, Δημούτσος (84΄ Γεωργίου), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.

Ενώ στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, στα Πηγάδια, η Ξάνθη ήταν καλύτερη, έψαξε περισσότερο το γκολ και τελικά επικράτησε δίκαια του Λεβαδειακού με 2 -0  που από το 77' έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ζίτο.
Με τον υπηρεσιακό Νίκο Νεντίδη στον πάγκο τους, μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, οι «ακρίτες» σκόραραν με τον Καπετάνο στο 37' και τον Κλέιτον στο 90' και πανηγύρισαν το «τρίποντο», αφήνοντας χωρίς νίκη τους «πράσινους», οι οποίοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζίτο στο 77'.
ΞΑΝΘΗ (Νίκος Νεντίδης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Κομεσίδης, Ρούντι (63΄ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Λουσέρο, Ολιβέιρα (50΄ Κλέιτον), Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος (80΄ Ράνος), Καρυπίδης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Κώτσιος, Τομάς (82΄ Πρόγιτς), Πίντερ (46΄ Παππάς), Γκόμες, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Κονέ, Ζίτο, Μάντζιος, Μιλοσάβλιεβ (60΄ Μπορνταγκαράι)

Την Κυριακή...

Την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί (ήττα από την Καλλονή στη Σούπερ Λιγκ, ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας στο Europa League) πηγαίνοντας στα Χανιά, όπου τον περιμένει ο Πλατανιάς.

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην εντυπωσιακή –στο ξεκίνημα- Καλλονή που δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον «ευρωπαίο» Αστέρα που προέρχεται από την ισοπαλία με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Παράλληλα, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα γίνουν οι αγώνες: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός - Πανιώνιος και Νίκη Βόλου – Εργοτέλης.

Η αυλαία της αγωνιστικής κλείνει την Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ που έχει μπει πολύ δυνατά στην εφετινή σεζόν να αντιμετωπίζει τον πάντα αξιόμαχο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Θεσσαλονικείς έχουν… κεκτημένη ταχύτητα από την «εξάρα» της Ευρώπης, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που υποχρέωσε τον Ολυμπιακός στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια για τη σεζόν 2014-2015.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 20/9

Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-0
ΟΦΗ - Ατρόμητος Αθηνών 1-0
Ολυμπιακός - Βέροια 3-0

Κυριακή 21/9
16:00 Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή
18:15 Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα
18:15 Πανθρακικός - Πανιώνιος
18:15 Νίκη Βόλου - Εργοτέλης
20:30 Πλατανιάς - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 22/9
19:30 Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ