Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Για τους απανταχού Zirious...

 
Του Ανδρέα Ζάρρου

To Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας", ήδη συμπλήρωσε έξι (!!!!!!) διοργανώσεις. Το πάρτι που ξεκίνησε το 2009 έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή του βουνού, που την έχουν αγαπήσει και την έχουν εντάξει στη ζωή τους χιλιάδες κόσμου. Το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου με τις εξαιρετικές μουσικές, την κατασκήνωση και τις πολλές παράλληλες περιβαλλοντικές εκδηλώσεις στο μοναδικό περιβάλλον της Ζήρειας, που γίνεται ελεύθερα έχοντας δωρεάν πρόσβαση για όλους και για όλα, έχει γίνει πια θεσμός στις καρδιές όλων των Zirious.
Επειδή όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τη διοργάνωσή του, αλλά και όλοι εσείς που το αγαπάτε και το στηρίζετε, βλέπουμε ότι το πράγμα έχει μεγεθυνθεί και χρειάζεται καλύτερο σχεδιασμό, θα ξεκινήσουμε μια σειρά συζητήσεων με θέμα το Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας" και το μέλλον του. Στηριγμένοι στις βασικές αρχές μας για ελευθερία, συμμετοχική διοργάνωση και δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δράσεις που σκαρώνονται εκεί ψηλά, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το φεστιβάλ ακόμα καλύτερο.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο Intro Art Cafe στο Ξυλόκαστρο, το Σάββατο 27/9/2014 στις 7μμ. Όσοι φίλοι έρθουν από άλλα μέρη και θέλουν να διανυκτερεύσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κανονίσουμε τη διαμονή τους. Όσοι δεν μπορούν να έρθουν και θέλουν να ακουστεί η άποψή τους, μπορούν να μας τη στείλουν γραπτά στο info@ziriafestival.gr και θα τη διαβάσουμε στη συνέλευση.

Το Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας" στηρίζεται στην ελευθερία και τη συμμετοχή. Όλοι εμείς οι zirious-minded που το αγαπάμε και κάθε χρόνο γινόμαστε και περισσότεροι, θα το ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά…