Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ξέσπασε στο φινάλε - "Αγχωτική" τριάρα και κορυφή για Ολυμπιακό

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140920/engine/pegasus_LARGE_t_1041_106367593_type12395.jpg
 Το 3-0 στο Γ. Καραϊσκάκης δεν λέει την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική δυσκολεύτηκε απέναντι στην αήττητη Βέροια, αλλά κατάφερε στο τέλος να... καθαρίσει το ματς.
 Οι παίκτες του Μίτσελ δυσκολεύτηκαν να "προσγειωθούν" μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έδειξαν να μην έχουν διάθεση. Ακόμη κι έτσι έφτασαν στη νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-0. Η Βέροια έδειξε ότι δίκαια είχε το 3 στα 3 μέχρι τώρα.
Ο Ολυμπιακός θέλησε από την αρχή να... καθαρίσει το ματς αλλά μόλις στο 5ο λεπτό το σουτ του Κώστα Μήτρογλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη. Η Βέροια έκλεισε εξαιρετικά τους χώρους, εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα των “ερυθρόλευκων” και κράτησε μακριά από την εστία της τους παίκτες του Μίτσελ.
Το ματς κυλούσε στο ρυθμό που βόλευε τους φιλοξενούμενους αλλά στο 32' ο Ντουρμάζ κέρδισε πέναλτι από τον Αμαραντίδη και ο Μήτρογλου σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ στη Σούπερ Λίγκα.
Δύο λεπτά μετά το γκολ και πάλι με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου, οι πρωταθλητές Ελλάδος έφτασαν κοντά στο 2-0 αλλά ο Ραούλ Μπράβο έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος αφού ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε διάθεση και παρά τις αλλαγές του Μίτσελ, οι παίκτες του δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η Βέροια είχε παθητικό ρόλο και ο Μήτρογλου προσπάθησε να σκοράρει στο 73' αλλά το πλασέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Καντιμοίρη.
Ο τερματοφύλακας της Βέροιας αντέδρασε εξαιρετικά και στο πλασέ του Μπενίτες κρατώντας την ομάδα του μέσα στο ματς.
Στο 88' ο Μπενίτες έβαλε οριστικό τέλος στο ματς αφού πέρασε τον Ραούλ Μπράβο και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Στο 92' Ο Κασάμι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 φέρνοντας τους πρωταθλητές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57' Μαζουάκου), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ (67' Εντινγκά), Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου (75' Μπενίτες).
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (54' Όστοϊτς), Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης (74' Μπαργκάν), Μπατιόν, Καλτσάς, Κάμπορα, Καρντόσο,Γεωργιάδης (61' Κατίδης).