Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Α.Ο. Λουτρακίου δοκιμάζεται στη Μανωλάδα

 Παναργειακός: «Βόμβα» με Πόι  | onsports.gr
Με 6 από τους 7 αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται , σήμερα Κυριακή, το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της 3ης Εθνικής κατηγορίας.
Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Ερμής Κιβερίου-Πανελευσινιακός, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ.
Ο λόγος είναι πως στο ΔΑΚ Άργους, που θα φιλοξενούσε την αναμέτρηση, γίνονται εργασίες βελτίωσης και δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας. Ετσι, το παιχνίδι αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την Επιτροπή Γ’ Εθνικής.
Κατά  τα άλλα ο ΑΟ Λουτράκι, αγωνίζεται στη Νέα Μανωλάδα κόντρα στην τοπική Δόξα.
Η Λουτρακιώτικη ομάδα έκανε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γενν. 17/3/1991) θα δώσει λύσεις στους «οράνιε», έχοντας εμπειρία από Γ’ Εθνική, καθώς πέρυσι αγωνιζόταν στην Κόρινθο.
Ο Διαμαντόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης (Κ20). Έχει αγωνιστεί επίσης στη Ζάκυνθο και στον Βύζα Μεγάρων.
 Δύσκολη αποστολή στη Κύμη έχει ο Παναργειακός , ενώ ο Βύζας Μεγάρων αντιμετωπίζει την Καλαμάτα. Στην Ζάκυνθο κόντρα στον Ζακυνθιακό αγωνίζεται ο ΠΑΟ Βάρδας, ενώ στην Μυτιλήνη , ο Αιολικός φιλοξενεί την Αχαϊκή . Τέλος ο Αστέρας Μαγούλας μάχεται με τον Παναρκαδικό , ενώ ρεπό έχει ο Μανδραϊκος

Η 2η  αγωνιστική του 3ου ομίλου

Αιολικός – Αχαϊκή
Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός ανεβλήθηκε
Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας
Δόξα Μανολάδας – ΠΑΟ Λουτρακίου
Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα
Αστέρας Μαγούλας – Παναρκαδικός
Κύμη – Παναργεικός
Ρεπό: Μανδραϊκός