Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς τον Μπαλτάκο οι επετειακές εκδηλώσεις της ΝΔ


Takis-BaltakosΧωρίς τον Τάκη Μπαλτάκο θα πραγματοποιηθούν οι επετειακές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική το Σάββατο, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, και πρώην πανίσχυρος Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, που… πιάστηκε κορόιδο από τον Ηλία Κασιδιάρη, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί έκτοτε μια σειρά από εξωθεσμικές δράσεις του, και να γνωρίσει τη βαριά αποδοκιμασία του Μεγάρου Μαξίμου, δεν θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα “Real News” και τη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου, ο Τάκης Μπαλτάκος σημειώνει με νόημα τα εξής: “Δεν σκοπεύω να παραστώ στις εκδηλώσεις, παρότι είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1979. Δεν συμφωνώ με την ακολουθούμενη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα με τον αντιρατσιστικό νόμο. Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική βλάπτει τη ΝΔ. Θέλω δεξιές πολιτικές, σύμφωνα με τις αρχές και τις παραδόσεις του κόμματος. Εγώ κεντρορισταερόις δεν γίνομαι”.

ysterografa.gr