Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

"Βούτυρο" βαθμό πήρε ο Α. Ο. Λουτρακίου στη Ν. Μανωλάδα - Η Καλαμάτα νικησε στα Μέγαρα

cfoot2 
Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ηλεία ο Α.Ο. Λουτρακίου, καθώς  ανεδείχθη ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Δόξα Ν. Μανολάδας
Οι «μαυραετοί» απείλησαν με τον Ντεντόπουλο στο 41’ ωστόσο η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι του Καλλιακμάνη.
Στο 72’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαυρέλης, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και έμειναν στο 0-0.
Διαιτητές: Ντάουλας, Βασιλάκης-Λιαμπότης (Αθηνών)
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Τσάπαλος, Λιβάνης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Βατσής (82' Λαθύρης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος (67' Πλαστουργος), Μαυρόπουλος Ντεντόπουλος, Μελετίδης, Αγγελόπουλος (53' Γουρμος)
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμανής, Χατζινικολής, Παπαναστασίου (68' Γκαρμίρης), Σιώκος, Μαυρέλης, Τσάκος, Παπουτσής, Πέτρου, Σουσουνής, Αποστολάκης (83' Χρυσαφίδης), Ζέρβος (70' Παϊνέσης).
Η Καλαμάτα πάροτι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1' της αναμέτρησης, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να νικήσει εκτός έδρας με 1-2 τον Βύζαντα Μεγάρων , στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής και να τεθεί επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας!
Ο Βύζας προηγήθηκε με γκολ σχεδόν από τ' αποδυτήρια καθώς πριν συμπληρωθούν 10 δευτερόλεπτα αγώνα, ο Στρατάκης αιφνιδίασε τον Πάππο με απίστευτο σουτ από τη σέντρα του γηπέδου!
 Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα στο 19' με τον Λουμπαρδέα να πέφτει στο έδαφος μέσα στη μικρή περιοχή του Βύζαντα μετά από μαρκαρισμα αντιπάλου. Ο Μαλάμας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι παρ' ότι υπήρχε... υποψία πέναλτι
Στο 43΄ ο Τριάντος ισοφαρίζει για τη "Μαύρη Θύελλα" μετά από κόρνερ του Καλαντζή
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους στο  47' ο  Βύζας έχασε μεγάλη ευκαιρία  με τον Παπαδόπουλο που βρέθηκε αμαρκάριστος απέναντι στον Πάππο μετά από αδράνεια της Καλαματιανής άμυνας αλλά ο γκολκίπερ της Καλαμάτας έπεσε στα πόδια του και κράτησε το 1-1
Ο Ηλιόπουλος στο 60΄σημείωσε το νικητήριο τέρμα της "Μαύρης Θύελλας" μετά από μπαλιά του Χαρίτου στο Νιφορόπολο που γύρισε την μπάλα συρτά από δεξιά και ο Ηλιόπουλος με πλασέ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα!


 Μοιρασιά και στη Κύμη όπου ο Παναργειακός δεν κατάφερε να πάρει το "διπλό" αφού ο αγώνας πρός την τοπική ομάδα έληξε ισόπαλος 1-1.
Το σκορ για τον Παναργειακό και τον αγώνα άνοιξε ο Μάριο Μπρέσκα στο 23΄,με δυνατό σουτ.  Ο Ζαχαράκης, σημείωσε την ισοφάριση για την ομάδα της Κύμης στο 65΄
 Επίσης ισόπαλος με το ίδιο σκορ τελείωσε και ο αγώνας του Αστέρα Μαγούλας με τον Παναρκαδικό. Το τέρμα που σημείωσε ο Καδάς στο 63’ δεν ήταν αρκετό να δώσει και την πρώτη νίκη αφού το Τριφύλλι είδε τον Παπακωνσταντίνου για τους γηπεδούχους να ισοφαρίζει κι να αναγκάζει την ομάδα των Τζήλου και Καλογιαννίδη να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σ’ ένα συγκλονιστικό ματς ο ΠΑΟ Βάρδας ανεδείχθη ισόπαλος με σκορ 3-3 στη Ζάκυνθο απέναντι στο Ζακυνθιακό. Η ομάδα της Ηλείας προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ κι εντούτοις ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές. Σκόραραν για τον ΠΑΟΒ οι Ζακόφ (42΄), Σκοζάι 66΄ ), Θεοδωρακόπουλος (79΄), ενώ για τον Ζακυνθιακό οι Νίκου (61΄), Καραμαλίκης (70΄), Λιβέρης (89')
Τέλος , ο Αιολικός επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Αχαϊκής

Η 2η αγωνιστική
Αιολικός – Αχαϊκή  4 - 1
Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός ΑΝΑΒΟΛΗ *
Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας 3-3
Δόξα Μανωλάδας – ΠΑΟ Λουτρακίου 0-0
Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα 1-2
Αστέρας Μαγούλας – Παναρκαδικός 1-1
Κύμη – Παναργειακός 1-1
Ρεπό ο Μανδραϊκός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ομάδα                                     Αγ       Τέρμ        Βαθμ
 Καλαμάτα                                2          5 - 2           6
 Παναργειακός                          2          6 - 1           4
ΠΑΟ Βάρδας                            2          5 - 3           4
ΑΟ Λουτράκι                           2           2 - 0           4
Δόξα Νέας Μανωλάδας           2           1 - 0           4
Αιολικός                                   1            4 - 1          3
Πανελευσινιακός                      1           2 - 0           3
Ερμής Κιβερίου                        1           1 - 1           1
Κύμη                                         2           1 - 2          1
Ζακυνθιακός                             2           3 - 5          1
Αστ. Μαγούλας                        2           1 - 3          1
Αχαϊκή                                      2           2 - 5          1
Παναρκαδικός                          2           1 - 6          1 
Μανδραϊκός                              1           0 - 1           0
Βύζας Μεγάρων                        2          1 - 4           0