Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ευρω-μαθαίνοντας στο Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας προωθούμε το δελτίο τύπου του Δημοτικού Σχολείου Ισθμίας για την εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων που υλοποίησε, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και την υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο. Πατώντας στους τίτλους των προγραμμάτων παρακάτω, μπορείτε να μεταβείτε στις αντίστοιχες δράσεις στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ευρω-μαθαίνοντας στο Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας

Το Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στην καινοτόμο εκπαιδευτική δράση Teachers4Europe που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Σκοπός της δράσης είναι η δημιουργία ενημερωμένων υπεύθυνων πολιτών που να είναι σε θέση να διαχειρίζονται θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, τις εξελίξεις και τις προοπτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο πλαίσιο της διάχυσης των αποτελεσμάτων της δράσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 εκδήλωση όπου παρουσιάστηκαν τα προγράμματα τα οποία υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2013-2014.
Ευχαριστούμε το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο για τη στήριξή του αλλά και όλους όσοι παραβρέθηκαν για το ενδιαφέρον τους.

Η Δ/ντρια του Σχολείου
Βάια Μανώλη

Με εκτίμηση
Ανδρονίκη Τζομάκα
Συντονίστρια δράσεων
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο