Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Στην Ακτή Ελεφαντοστού διπλασιασμός του πριμ για νίκη επί της Ελλάδος

Διπλασιασμός του πριμ για νίκη επί της Ελλάδας
 Ο αγώνας Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού δεν είναι τελικός μόνο για τη χώρα μας και για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση των Ιβοριανών αποφάσισε να διπλασιάσει το πριμ προς τους παίκτες σε περίπτωση που επικρατήσουν της γαλανόλευκης και προκριθούν στους «16» του Μουντιάλ.

Την είδηση ανακοίνωσε στους παίκτες ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας, Γκιγιόμ Σορό, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ομάδα στη Βραζιλία και παρακολουθεί τις προσπάθειές της:

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μου έδωσε εντολή να σας πω ότι οι συμπατριώτες σας είναι υπερήφανοι για εσάς, ότι ο ίδιος είναι περήφανος για εσάς. Παρά την ήττα, παίξατε καλά κόντρα στην Κολομβία. Μου έδωσε επίσης εντολή να σας ανακοινώσω ότι το πριμ για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα θα είναι το διπλάσιο. Σας είδα να αγωνίζεστε στην Μπραζίλια.

Ηττηθήκατε, αλλά όσοι είδαν τον αγώνα ομόφωνα θα που ότι είστε ικανοί να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς και να πάτε στην επόμενη φάση της διοργάνωση. Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος για αυτό. Να είστε αποφασισμένοι και θα πάτε εκεί», ήταν τα λόγια του Σορό, ο οποίος πήρε πρωινό μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.