Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας στη Κόρινθο, εκατοντάδες πολίτες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο - Νανόπουλος: "Η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου και η αρμόδια υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τον πληθυσμό του Δήμου μας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τα αναγκαία προληπτικά μέτρα."





Νανόπουλος .... Οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τον πληθυσμό του Δήμου μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η πόλη της Κορίνθου αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας, με εκατοντάδες πολίτες να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ή να χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

Χρειαζόμαστε υπευθυνότητα και σύνεση μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είναι επιτακτική ανάγκη πρώτα απ΄όλα να υποστηριχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ασθενείς και να ενισχυθούν οι προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου και η αρμόδια υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τον πληθυσμό του Δήμου μας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τα αναγκαία προληπτικά μέτρα.

Παράλληλα επιβάλλεται να βρεθούν το ταχύτερο οι αιτίες του προβλήματος και να διασφαλιστεί ότι αυτό που συνέβη δεν θα ξανασυμβεί.

Οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση τούτες τις ώρες είναι άνευ νοήματος.

Γραφείο τύπου
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων