Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σαμαράς από την Πάτρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ τζογάρει το μέλλον της χώρας

sam
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Πάτρα όπου μίλησε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας πως μόνος στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να δημιουργήσει πολιτική αποσταθεροποίηση και να οδηγήσει τη χώρα στην ακυβερνησία.
Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και επιθυμεί να επιστρέψει η Ελλάδα στην κρίση, ενώ σημείωσε πως ενόψει του καλοκαιριού, ενδεχόμενη πολιτική αστάθεια θα επηρεάσει τον τουρισμό, όπου η χώρα μας στοχεύει σε νέο ρεκόρ αφίξεων.
Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στην κεντρική εκδήλωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Α. Κατσανιώτη στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας και τόνισε ιδιαίτερα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ τζογάρει το μέλλον της χώρας».
Αναφερόμενος στο ευρώ, ο κ. Σαμαράς, δήλωσε ότι αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε σχέδιο για βγει η Ελλάδα από το ευρώ και «αυτό το σχέδιο το ματαιώσαμε», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Συνέχισε λέγοντας ότι εκεί θέλει να μας ξαναγυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το σχέδιο δεν ήταν επιλογή των εταίρων, αλλά διάχυτος φόβος.
Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι θεωρώντας το σχέδιο αυτό μπλόφα, γίνεται τζογαδόρος και επικίνδυνος για τη χώρα, για να προτρέψει τους συμμετεχοντες στην εκδήλωση να ψηφίσουν έτσι ώστε “να παραμείνουμε στη σταθερότητα”.