Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Eγκαίνια εκλογικού κέντρου Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι και παρουσίαση υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Ευρυτανίας

Εμφάνιση photo3-2.jpg


Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της  Ευρυτανίας έκανε το βράδυ της Τρίτης 29 Απριλίου στο Καρπενήσιο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας»  Κώστας Μπακογιάννης.
Με τη συγκίνηση και τη χαρά να κυριαρχούν στο συναίσθημά του και περιτριγυρισμένος από παλιούς φίλους και συνεργάτες έστειλε από τους πρόποδες του Βελουχίου το μήνυμα νίκης και ελπίδας για όλη την περιφέρεια.
«Εδώ από το Καρπενήσι ξεκινήσαμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια  πριν δυόμισι μήνες. Και είμαι σήμερα ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί τα καταφέραμε. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα κόμματα. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ρεαλιστικό κοστολογημένο πρόγραμμα. Καταφέραμε να λέμε στους πολίτες αλήθειες» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.
Και πρόσθεσε «Aυτός ο συνδυασμός έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κι αυτό, γιατί αφήσαμε στην άκρη ιδεολογικά τείχη και κομματικές αγκυλώσεις. Γιατί στο πρόγραμμα μας δε λέμε μόνο τι θέλουμε να κάνουμε αλλά και πως. Κι εσείς το ξέρετε καλά γιατί το κάναμε στο Καρπενήσι επιτυχημένα. Το ίδιο θα κάνουμε και στην Περιφέρεια»
Εμφάνιση photo5-2.jpg

«Αναλαμβάνουμε  μεγάλη ευθύνη να καταφέρουμε τις καίριες παρεμβάσεις, που ονειρευτήκαμε γενιές και γενιές Ευρυτάνων»  ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ο οποίος επανέλαβε το «δόγμα» του όσον αφορά στην ανάγκη για ενότητα στην Ευρυτανία : «Eδώ δεν υπάρχουν κόμματα δεν υπάρχουν παρατάξεις υπάρχει μόνο το κόμμα των Ευρυτάνων».
Στην ομιλία του λίγο νωρίτερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρης Τασιός εξίσου συγκινημένος μίλησε για το κοινό όραμα για την Ευρυτανία αλλά και για την ευκαιρία, όπως είπε η Ευρυτανία να εκλέξει για περιφερειάρχη έναν δικό της άνθρωπο.
«Η πρόταση μας για αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια πολυσυλλεκτική πρόταση πέρα και πάνω από κόμματα. Το πρόγραμμα μας δεν είναι αποσπάσματα από οικονομικές μελέτες που συνέταξε κάποιος επιστήμονας σε κάποιο γραφείο χωρίς να ξέρει σε ποιους απευθύνεται. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προέκυψε μετά από την προσωπική επαφή με τους κατοίκους της Ευρυτανίας» σημείωσε ο κ. Τασιός.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας αναφερόμενος στα προβλήματα του νομού και των κατοίκων του μίλησε για την ηθική υποχρέωση να μην μείνουμε, όπως είπε, με σταυρωμένα χέρια.
«Πρέπει να δώσουμε μάχες. Κάποιες θα τις κερδίσουμε, κάποιες όχι. Όμως θα παλέψουμε. Λύσεις υπάρχουν, και ξέρουμε τον τρόπο» σημείωσε και  αναφερόμενος  στην θητεία του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο Καρπενησίου πρόσθεσε «Aπέδειξε ότι δεν επαναπαύεται.  Ότι δεν εφησυχάζει.  Διεκδικεί στοχευμένα και επίμονα. Οραματίζεται το αύριο και το όραμα του το μεταφέρει σε εμάς, τους συνεργάτες του».

Καταλήγοντας υπογράμμισε «Ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί. Το έχει αποδείξει. Θεωρούμε ότι είναι μοναδική ευκαιρία για την Ευρυτανία να εκλέξει έναν δικό της άνθρωπο για Περιφερειάρχη. Αξίζει να του την δώσουμε. Για αυτό σας καλώ όλους να μας εμπιστευτείτε, Μαζί να αλλάξουμε στην Καρδιά της Ελλάδας»

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο νομό Ευρυτανίας με αλφαβητική σειρά είναι:
1.     Κατερίνα Καλαντζή, Δασοπόνος στο Δασαρχείο Καρπενησίο
2.     Χρήστος Μπούρας,  Δικαστικός Επιμελητής ,νυν Περιφερειακός Σύμβουλος
3.     Αθανασία Ντζιώρα,  Ανώτατο Στέλεχος Δημόσιας Διοίκησης, Διευθύντρια ΟΓΑ
4.     Λάμπρος Τσιτσάνης,  Εκπαιδευτικός, νυν Περιφερειακός Σύμβουλος
     5. Βασίλης Φακίτσας,  Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός στο Δήμο Καρπενησίου