Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Κεντρική Εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας για τις Ευρωεκλογές | Συνέντευξη Τύπου Ι Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επικεφαλής ομάδας υπ. ευροβουλευτών την Παρασκευή στην Κόρινθο


Η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Nομού Κορινθίας σας προσκαλεί την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. σε εκδήλωση για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Εφύρα" στην Κόρινθο (Εθνικής Αντιστάσεως 52). Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν οι κάτωθι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές : Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης,  η κα Ζανέτ Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη, η κα Ζωή Ράπτη και ο κ. Δημήτρης Καραγεωργίου.

Ο Πρόεδρος Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας
Χρήστος Σ. Δημητρόπουλος


Στις 6.30 μ.μ. οι καλεσμένοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα δώσουν ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ  στα Μ.Μ.Ε. του Νομού και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.
Οι ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" είχαν μεταδώσει πρώτοι κατά αποκλειστικότητα με χθεσινή τους ανάρτηση , την επίσκεψη του υπό τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη κλιμακίου των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στην Κόρινθο.