Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιό του για το δήμο Πειραιά παρουσίασε ο Β. Μιχαλολιάκος

Τους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιό του για το δήμο Πειραιά παρουσίασε ο Β. Μιχαλολιάκος. Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», παρουσίασε ο νυν δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Βασίλης Μιχαλολιάκος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).
Μεταξύ των υποψηφίων με το συνδυασμό, βρίσκονται σημαντικά ονόματα από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο παλαίμαχος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στη θέση του τερματοφύλακα, Χρήστος Αρβανίτης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, ο νυν δημοτικός σύμβουλος και πρώην παίκτης μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Σιγάλας, ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Γιάννης Μιτάκης και η αθλήτρια κωπηλασίας με σημαντικές διακρίσεις εκτός Ελλάδος, Γεωργία Δημάκου.
Ο κ. Μιχαλολιάκος, είπε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι οι εκλογές δεν είναι μια εμπόλεμη διαδικασία αλλά γιορτή της δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι μοναδικός του αντίπαλος, είναι η ηττοπάθεια και τα προβλήματα του Πειραιά. Επίσης, είπε ότι η δημοτική αρχή πέτυχε σε συνθήκες εθνικής χρεοκοπίας και με τη συμμαχία των εργαζομένων, να μειώσει το χρέος του δήμου, να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι στην ώρα τους και να απαλλάξει την πόλη από τα σκουπίδια, που ήταν στην κυριολεξία πνιγμένη.
«Ανατρέψαμε, όπως λένε οι ναυτικοί, τη ρότα που οδηγούσε στην ξέρα. Χαράξαμε τη νέα ρότα του Πειραιά που τη διασχίσουμε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα χωρίς κομματικά λάβαρα, χωρίς μικρά και μεγάλα συμφέροντα, χωρίς παρωπίδες», υπογράμμισε.
Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση βρέθηκαν ο βουλευτής της Ν∆ στην Α' Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά Κώστας Κούβαρης, ο διοικητής του νοσοκομείου Μεταξά Νίκος Βλαχάκος η διοικήτρια του νοσοκομείου Αττικόν Λίτσα Γιαννακάκου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ Δημήτρης Μαθιός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Κυριάκος Καλογεράκος, ο πρόεδρος του ΝΑΤ Γεώργιος Ν. Θεοτοκάς, ο δήμαρχος Κυθήρων Θοδωρής Κουκούλης, πρόεδροι σωματείων εργαζομένων του Δήμου Πειραιά και άλλοι.
Για να δείτε αναλυτικά το ψηφοδέλτιο του κ. Μιχαλολιάκου, πατήστε εδώ

eklogika.gr