Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Βενιζέλος: Να πούμε σε κάποιους μάγκες ότι έγινε το «κούρεμα» του χρέους

’ •  ™ – • › Ÿ £
           
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε στους βουλευτές το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, ενώ έστρεψε τα πυρά του κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
 «Ακούω κάποιους λεβέντες, κάποιους μάγκες που λένε θα κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση, θα κάνουμε κούρεμα του χρέους. Αυτό έγινε», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, σημειώνοντας πως «το κάναμε το 2012 και είναι αυτό που θωρακίζει τη χώρα, γιατί η Ελλάδα θα βγει στις αγορές και θα βγούμε με ανταγωνιστικά επιτόκια».
Ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι έχει μεγάλη σημασία το εγχείρημα της «Ελιάς».
«Ο καθένας μπορεί να δηλώνει σοσιαλιστής, προοδευτικός. Αυτό τι σημαίνει. Πρέπει να είσαι οπαδός του κοινωνικού κράτους αλλά πρέπει να έχεις δώσει αγώνες. Και οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές δεν έχουν άποψη; Είναι και με το ΠΑΣΟΚ και με τη ΔΗΜΑΡ. Η συμμετοχή στη κυβέρνηση είναι το καθοριστικό, η συνεχής διαπραγμάτευση είναι ένα βάρος που σηκώνουμε. Δεν θα το κάναμε αν δεν το ήθελε ο λαός. Έχει μεγάλη σημασία το εγχείρημα της Ελιάς».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή το μεσημέρι με την παρουσία όλων των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της δημοκρατικής παράταξης στην οποία μετέχει κομβικά το ΠΑΣΟΚ αλλά και η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» και οι άλλες κινήσεις.

ysterografa.gr