Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ: Ο κύριος υπεύθυνος για ό, τι συμβαίνει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ο κ. Καμμένος.

 Εμφάνιση deltio typou anel.png
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ

 ΥΒΡΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Από το Γραφείο Τύπου των ΑΝΕΛ εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:
 «Ζητούμε από τη Συγγρού να ικανοποιήσει την παράκληση και γονυκλισία του κ. Νταβρή. Αρκετά εξαθλίωσε τους αξιωματικούς. Ας μην τους εξευτελίζει κιόλας. Έκανε ό, τι μπορούσε». Παρακαλούνται οι Βουλευτές πρώην συνάδελφοί μου και ιδιαίτερα ο κ. Κουίκ (ως Εκπρόσωπος Τύπου) να τοποθετηθούν για το εάν συμμερίζονται τη συγκεκριμένη δήλωση και να παρουσιάσουν τα στοιχεία τα οποία να τεκμηριώνουν την ανωτέρω άποψη.




ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ ΠΑΤΡΩΝ



Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Γάμμα και στην εκπομπή του Γιώργου Αναστασόπουλου «Αγιότητες και Αγριότητες» ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαίας  Γιώργος Νταβρής, τόνισε:

1.Ο κύριος υπεύθυνος για ό, τι συμβαίνει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ο κ. Καμμένος.

2.Κινείται στο επίπεδο της πολιτικής αγυρτείας με τις κατηγορίες τις οποίες υπαινίσσεται με tweet  ο κ. Χαϊκάλης (σε καλή μεριά) για χρηματισμό των Βουλευτών Γιοβανόπουλου και Γιαταγάνα.

3.Αυτοί οι οποίοι επιβάλλεται να παραδώσουν τις έδρες τους δεν είναι οι Γιοβανόπουλος, η Γιαταγάνα και ο Νταβρής αλλά ο κ. Καμμένος, η κα Μακρή και όποιος άλλος στηρίζει  άμεσα ή έμμεσα πολιτικά πρόσωπα που με ενέργειές τους εγκαθίδρυσαν ή διευκόλυναν την τρόικα στη χώρα. (Αυτό επιτάσσει η Ιδρυτική Διακήρυξη και οι αποφάσεις του Συνεδρίου).

4.Η κα Γιαταγάνα υπήρξε μία άψογη λειτουργός της Δικαιοσύνης και ως Βουλευτής για το θέμα Τζιτζικώστα κινήθηκε απόλυτα θεσμικά, ζητώντας το θέμα να συζητηθεί στο Εθνικό Συμβούλιο. Τα υπόλοιπα που της προσάπτουν, από όσα εγώ γνωρίζω αποτελούν συκοφαντίες και ψεύδη.

5.Ουδέποτε υπήρξα Δούρειος Ίππος κανενός και απλά έλεγα και λέω ευθαρσώς την άποψή μου.

Τέλος, με χθεσινή δήλωση του Γραφείου Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μου προσάπτονται απαράδεκτες συκοφαντικές κατηγορίες ως Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που δεν μπορώ να τις ανεχθώ. Δηλώνω δε, ότι θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για την αποκατάσταση της αλήθειας και την καταδίκη των συκοφαντών καθόσον τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτο να κινούνται στα πλαίσια της οιαδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης. Θεωρώ δε υπεύθυνο για την άκρως αυτή συκοφαντική δήλωση τον κ. Καμμένο τον οποίο και καλώ άμεσα να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη.