Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ενδιαφέροντες αγώνες σε Κιατο, Νεμέα, Βέλο και Ξυλόκαστρο στην Α1 Κορινθίας



Με αρκετούς  ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται , αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, στα πλαίσια της 27ης  αγωνιστικής.
Ο πρωτοπόρος Α.Ο Λουτρακίου αντιμετωπίζει στο στάδιο του Κιάτου τον Πέλοπα , ο οποίος, θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αγωνίζεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και ευελπιστεί  σε παραπάτημα του ΑΟΛ ώστε με νίκη να τον πλησιάσει στον πόντο. 
Η Θύελλα Πετρίου αντιμετωπίζει  στο Σοφικό τον καταδικασμένο με υποβιβασμό τοπικό Πανσολυγειακό, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός  Λουτρακίου , στο «Θώδειο» στάδιο υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου. 
Στο Ξυλόκαστρο θα γίνει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και τον Αστέρα Δερβενίου , όπως και στο Χιλιομόδι μεταξύ του τοπικού Ατρόμητου και του  ΑΟ Σπαθοβουνίου. 
Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Κιάτου, ενώ  τέλος ο Κυψελος Κορίνθου κερδίζει έκτος έδρας τρίποντο «στα χαρτιά» από τον  Σαρωνιό Γαλατακίου που δεν μετέχει του πρωταθλήματος.  



Η 27η αγωνιστική

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
 ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜ.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ- ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ- ΑΣΤEΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ –ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ      3 – 0 α.α.