Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ



Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο και την Διευθύντρια,  κα Μαυροματίδου Θεώνη , με το 2ο Δημοτικό Σχολείο και την Διευθύντρια, κα  Χαλούλου Παναγιώτα , με τον Πολιτιστικό Σύλλογο « ΤΟ ΠΡΑΘΙ » και την Πρόεδρο,  κα Σοϊμοίρη Ελένη αλλά και με τον Σύλλογο Γυναικών και την Πρόεδρο,  κα Δήμητρα Σταμούλη,  των Αγίων Θεοδώρων, υποδέχθηκε το άνοιγμα του Τριωδίου σε μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.

Μέσα από μια εντυπωσιακή αναβίωση παραδοσιακών δρώμενων για τους δημότες, με άναμμα της φωτιάς, μουσική και πλήθος πυροτεχνημάτων,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων « ΤΟ ΠΡΑΘΙ » άνοιξε τη γιορτή με  παραδοσιακούς χορούς, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Θεοδώρων τραγούδησε παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια, προσφέροντας παράλληλα εδέσματα στον κόσμο που παρευρέθηκε, παροτρύνοντας μικρούς και μεγάλους να χορέψουν όλοι μαζί και να γίνουν μια όμορφη και ζεστή παρέα.
 Εμφάνιση Collage.jpg

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λουτρακίου  Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Κωνσταντίνος Λογοθέτης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.  Δημήτριος Δέδες, Ιωάννης Κακούρος και Αθανάσιος Μουζάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,  κ. κ. . Σταυρούλα Λέζου, Αργύρης Ψυχογιός, Σπύρος Ράτης καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Σωτήρης Λημνιώτης και η Τοπική Σύμβουλος των Αγίων Θεοδώρων, κα. Αικατερίνη Παντούδη .
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά,  τόσο τους φορείς και τους συλλόγους,  που βοήθησαν με την εθελοντική τους προσφορά να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή, όσο και την Υπηρεσία Καθαριότητας,  η οποία μετά το πέρας της εκδήλωσης,  προχώρησε στον απαραίτητο καθαρισμό του χώρο