Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Τα Χανιά «άλωσαν» το Αίγιο

O Κώστας Πάγκαλος χάρισε τη νίκη στα Χανιά

Τα Χανιά πέρασαν νικηφόρα από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, επικρατώντας στο 65'  1-0 με γκολ του Πάγκαλου του Παναιγιάλειου, στο μεγάλο ντέρμπι του  1ο Όμίλου πετυχαίνοντας μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Η ομάδα της Κρήτης περνώντας από μια δύσκολη έδρα έπιασε τον Ηρακλή Ψαχνών στη 2η θέση, ενώ αποσπάστηκε κατά τέσσερις βαθμούς από την αχαϊκή ομάδα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σταμογιάννος (76' Χρυσοφάκης), Γκουτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Νάστος (85' Μπουρλάκης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο, Ατματσίδης, Κατσικοκέρης (70' Σκαρτσίλας), Μπούνας.
ΧΑΝΙΑ (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωροπουλος, Παγώνης, Καμπλιώνης, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Γκούμας, Τσάτσος (66' Βασιλόγιαννης), Πάγκαλος, Μπουντόπουλος (78' Τσατσαρής), Σκάρος, Μαραγκουδάκης (89' Ζντράβκοβιτς).Την ίδια ώρα, μια άλλη ομάδα της Κρήτης, η Επισκοπή γνώριζε την ήττα στη Μαγούλα από τον τοπικό Αστέρα 3-2, χάνοντας την ευκαιρία να μείνει μόνη της στην 4η θέση και να αποκτήσει πλεονέκτημα από τις ομάδες που παίζουν για είσοδο στα πλέι οφ.
Στην αντίπερα όχθη αυτό ήταν μόλις το πρώτο εντός έδρας τρίποντο για τον Αστέρα, είχε άλλες τρεις νίκες εκτός έδρας, που δίνει ελπίδες για παραμονή.
Tο ντεμπούτο του Σίνισα Γκόγκιτς στην πάγκο της Καλλιθέας δεν ήταν νικηφόρο, με τον Φωστήρα να φεύγει από το «Ελ Πάσο» με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1ος Όμιλος
Παρασκευή 7/2
Ηρακλής Ψαχνών - Βύζας Μεγάρων 4-0
Σάββατο 8/2
Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 1-1
Πανηλειακός - Φωκικός 3-1
Κυριακή 9/2
Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή 3-2
Παναιγιάλειος - Χανιά 0-1
Καλλιθέα - Φωστήρας 1-1
Δευτέρα 10/2
Γλυφάδα - Αχαρναϊκός (15:00)