Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έπιασαν τον 90χρονο Γιαρουζέλσκι στο κρεββάτι με τη νοσοκόμα!

Έπιασαν τον 90χρονο Γιαρουζέλσκι στο κρεββάτι με τη νοσοκόμα!
Έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο είναι η σύζυγος του Βόιτσεχ Γιαρουζέλσκι, Μπάρμπαρα. Αιτία; Βρήκε τον 90χρονο πρώην δικτάτορα με τη... νοσοκόμα του στο κρεββάτι!
Η 84χρονη Μπάρμπαρα Γιαρουζέλσκι δήλωσε σε εφημερίδα της Πολωνίας πως έπιασε τον άνδρα της «κάτω από την κουβέρτα» του να κάνει σεξ με τη νοσοκόμα που τον προσέχει καθημερινά εδώ και πέντε χρόνια.

Όπως λέει η σύζυγος του τελευταίου κομμουνιστή ηγέτη της Πολωνίας, του ανθρώπου που «κατέπνιξε» με στρατιωτικό νόμο το κίνημα Αλληλεγγύης, ο άνδρας της έχει ξετρελαθεί με την 55χρονη νοσοκόμα, την Dorota W., γιατί εκείνη του δίνει λιχουδιές και φοράει ψηλοτάκουνα τακούνια!

«Περίμενε να φύγω και αμέσως έτρεχε στο δωμάτιο του συζύγου μου κι έχωνε το κεφάλι της κάτω από την κουβέρντα», είπε η 84χρονη, κατηγορώντας την 55χρονη νοσοκόμα πως μεγαλοποίησε τη φτώχεια της για να πείσει τον Γιαρουζέλσκι να μοιραστεί μαζί της τη σύνταξή του αλλά και πως είναι αλκοολική.

«Εάν ο άνδρας μου δεν ξεφορτωθεί αυτήν τη γυναίκα, θα ζητήσω διαζύγιο. Είναι θέμα αξιοπρέπειας» είπε η Γιαρουζέλσκα και αποκάλυψε πως εδώ και τέσσερις μήνες έχει έτοιμα τα χαρτιά για το διαζύγιο.

«Με κατηγόρησε πως έχασα τα λογικά μου αλλά αυτό δεν ισχύει», είπε.

newsit.gr