Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πετάει… πάνοπλη για την πρόκριση η Εθνική στο πλευρό της 2000 Ελληνες!

gre
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Καραϊσκάκη, η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για την ρεβάνς με την Ρουμανία την προσεχή Τρίτη (19/11) στο Βουκουρέστι.
 Ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κατσουράνη, με τους Καραγκούνη και Σάμαρη να διεκδικούν την θέση του Πατρινού μέσου.
Μια θέση ακόμα παίζεται στην άμυνα ανάμεσα σε Σιόβα και Μανωλά, ενώ στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται και ο Κονέ, που εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται.
Στις υπόλοιπες 9 θέσεις θα ξεκινήσουν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολμέμπας, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (18/11, 11.00) από το "Ελ Βενιζέλος" για το Βουκουρέστι.
Την ίδια ημέρα στις 17.15 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος και η προπόνηση της Εθνικής στις 18.00 στο γήπεδο του αγώνα.

2.000 Ελληνες στο Βουκουρέστι!
Η Εθνική μας όμαδα δεν θα παίξει... μόνη στο Βουκουρέστι, καθώς θα έχει στο πλευρό της 2000 Ελληνες! Ο "Γαλανόλευκος Φάρος", που ακολουθεί παντού και πάντα την Εθνική βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Οι πρώτοι Έλληνες φίλαθλοι - εκδρομείς κατέφθασαν στο Βουκουρέστι από το μεσημέρι του Σαββάτου. Τα εισιτήρια για τον αγώνα ρεβανς των μπαράζ με τη Ρουμανία την προσεχή Τρίτη κάνουν… φτερά και το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο