Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η "Μπάρτσα" στην Καλαμάτα αυριο στις 1 μ.μ. κόντρα στον Μεσσηνιακό

Αλλαγή ώρας στο Μεσσηνιακός - Κόρινθος
Μετά τη διακοπή της περασμένης Κυριακής (λόγω του Κυπέλλου) επαναρχίζει με τους αγώνες  της 8ης αγωνιστικής , αύριο Κυριακή , το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ  Εθνικής κατηγορίας. 
 Μιας αγωνιστικής που βρίσκει τους 4 πρωτοπόρους του ομίλου να αγωνίζωνται εντός έδρας. Η ΑΕ Ερμινίδας αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Λάππα, ενώ ο Παναργειακός υποδέχεται στο Άργος τον Εθνικό Σαγέικων. Η Αχαϊκή αγωνίζεται με τον Πανναυπλιακό , ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης, στην Άρτα, θα αναμετρηθεί με τον ελλειπή Παναρκαδικό.
 Στην Καλαμάτα μεταβαίνει η Κόρινθος, όπου αύριο αντιμετωπίζει στις 13:00, στην έδρα του, τον Μεσσηνιακό.  Ο λόγος που οδήγησε την Ομοσπονδία στην απόφαση αυτή δεν είναι άλλος από την αδυναμία της Αστυνομίας να καλύψει και τα δύο παιχνίδια, καθώς την ίδια μέρα παίζει εντός έδρας και η Καλαμάτα με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο. Έτσι αντί για τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής ο αγώνας της ομάδας της Μεσσηνίας με την «Μπάρτσα» θα ξεκινήσει στις 13:00
Οι παίκτες των "πρασίνων" στην δύσκολη αναμέτρηση με το συγκρότημα του Ισθμού, θέλευν να επιστρέψευν πάση θυσία στο δρόμο των επιτυχιών και να πλασαριστούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενά έχουν ένα επί πλέον κίνητρο, να κυνηγήσουν το τρίποντο, καθώς στις κερκίδες του γηπέδου του ΜΓΣ  θα παραβρεθεί και ο βασικός χρηματοδότης τους Σταύρος Παπαδόπουλος.
Δύο ώρες αργότερα στις 15:00 θα αρχίσει ( όπως όλα τα υπόλοιπα ματς) ο αγώνας Καλαμάτα - Πανόπουλο. Ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" δεν Βαγγέλης Γούτης δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τους Σκούφαλη και Σκάρο, καθώς και τον Μπεντεβή, που είναι τραυματίες.
Η Δόξα Νέας Μανολάδας με τον Μίκι Τσίρκοβιτς στον πάγκο της θα υποδεχθεί το Μεσσολόγγι με τους "Μαυραετούς" να θέλουν τη νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ τέλος  Τέλος στο Αιτωλικό ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον  ΠΑΟ Βάρδας

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Μεσσηνιακός - Κόρινθος
Δόξα Νέας Μανωλάδας - ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΕ Καραϊσκάκης - Παναρκαδικός
Αχαϊκή - Πανναυπλιακός
ΑΕ Ερμιονίδας - Ατρόμητος Αχαΐας
Παναργειακός - Εθνικός Σαγέικων
Καλαμάτα - ΠΦΟ Πανόπουλου
Άρης Αιτωλικού - ΠΑΟ Βάρδας