Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μητέρα Φύσσα: Ο Παύλος δεν είχε κόμμα


Pavlos-FyssasΣυνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή “Πρωταγωνιστές” στην τηλεόραση του MEGA παραχώρησε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, μιλώντας για τις τραγικές στιγμές στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αλλά και ενθυμούμενη περιστατικά από τη ζωή του γιού της.
“Ο γιατρός στο νοσοκομείο μου είπε ότι το παιδί μου το μαχαίρωσε επαγγελματίας. Δεν είχε κανένα άλλο σημάδι στο σώμα του, πέρα από δυο πληγές στο στήθος, στο μέρος της καρδιάς”.
Η Μάγδα και ο Τάκης Φύσσας, γονείς του Παύλου Φύσσα, τόνισαν ακόμη μεταξύ άλλων στον Σταύρο Θεοδωράκη:
“Θα θέλαμε τα αγέννητα παιδιά της οικογένειας να μάθουν κάποτε ποιό ήταν το παλικάρι μας. Τον τελευταίο χρόνο ήταν άνεργος, αλλά δεν είχε πάει να βγάλει ούτε βιβλιάριο ανεργίας, δεν ήθελε να μπει στο σύστημά τους. Τον χειμώνα μάζευε κουβέρτες για τους αστέγους. Δεν φοβόταν τη δουλειά. Μόλις τελείωσε το σχολείο και μέχρι να πάει φαντάρος, ήταν εργάτης στη Ζώνη στο Πέραμα. Ήταν Ολυμπιακάρα. Παθιαζόταν πολύ με το ποδόσφαιρο. Δεν είχε κόμμα. Το κόμμα του ήταν οι φίλοι του που έπαιζαν και αυτοί μουσική”, σημείωσαν στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη “Πρωταγωνιστές” στην τηλεόραση του MEGA οι γονείς του Παύλου Φύσσα, όπως καταγράφουν σε σχετικό ρεπορτάζ τους τα σημερινά “Νέα”.