Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Tην ώρα που προσοντούχοι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά ή εάν βρουν παίρνουν μηνιάτικο 500 ευρώ ο κ. Ηλ.Πλασκοβίτης τσεπώνει 12.000 ευρώ το μήνα!

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=140e7fd801458bbe&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_hl69dxmm1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1378292530244&sads=x6po2EhFMYcjOIoyLGvIZ5x5L1I&sadssc=1

Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του EXTRA Channel στηλίτευσε ο Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος τα έργα και τις ημέρες του κ. Πλασκοβίτη. Πως την ώρα που ταλαντούχοι και προσοντούχοι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά ή εάν βρουν παίρνουν μηνιάτικο 500 ευρώ ο κ. Ηλ. Πλασκοβίτης τσεπώνει 12.000 ευρώ το μήνα!...
Ο διορισμός του golden boy έγινε την ώρα που οι τρείς Κυβερνώντες καμπαλέρος αποφάσισαν σκληρά μέτρα λιτότητας για μικροσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους. Ο κ. Πλασκοβίτης απαντώντας σε ερώτηση για την προκλητική πρόσκληση είπε ότι : « Ναι, προσελήφθην στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά δεν γνωρίζω τις αποδοχές μου, γιατί βρίσκομαι σε διακοπές».
Ο κ. Πλασκοβίτης όσο ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες στους Τροικανούς και τους τοκογλύφους της Ελλάδας.
Η διεθνής αλητεία των τοκογλύφων γνωρίζει να βολεύει τα παιδιά της εις βάρος του εξαθλιωμένου Ελληνικού λαού.
Καλά όμως, ο ίδιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτοδιασύρεται ή μπορεί και να μην τον απασχολεί η γνώμη των συμπατριωτών του ακόμα και εάν γελοιοποιείται, στα μάτια του κόσμου;
Φυσικά ποτέ δεν θα’ λεγε αυτή τη δικαιολογία ο πατέρας του και φυσικά θα αναλάμβανε εις το ακέραιο τις ευθύνες του, όπως έκανε πάντα.
Επειδή όμως ο κ. Ηλ. Πλασκοβίτης, δεν είναι ένας απλός δημόσιος υπάλληλος, οπότε και θα θεωρείτο επίορκος και με συνοπτικές μνημονιακές διαδικασίες, θα είχε με κλωτσιές και διασυρμό εκδιωχθεί από τη θεσούλα του. 
Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία