Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Δηλητηριάστηκε μάγειρας που μπέρδεψε το αλάτι με το υδροκυάνιο!

Λίγο έλλειψε να έχει τραγική κατάληξη ένας 45χρονος από την περιοχή του Πύργου, όταν στο μαγείρεμα μπέρδεψε τα υλικά και το αλάτι με το υδροκυάνιο, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί...

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Δευτέρας (02-09-2013) ο 45χρονος ενώ μαγείρευε στο σπίτι του χρησιμοποίησε εν αγνοία του υδροκυάνιο αντί του αλατιού και η δοκιμή που έκανε για τη γεύση, τον δηλητηρίασε.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το ilialive.gr ο άτυχος άντρας μπέρδεψε τις συσκευασίες που είχε τοποθετήσει το αλάτι και το υδροκυάνιο που χρησιμοποιούσε για την εξόντωση επιβλαβών τρωκτικών.

Έτσι το δηλητήριο έπεσε στο φαγητό και η περίεργη μυρωδιά που δημιούργησε προκάλεσε την περιέργεια του 45χρονου να δοκιμάσει. Πολύ γρήγορα όμως ήταν ορατά τα αποτελέσματα αυτού του λάθους και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Χρειαζόταν άμεσα αντίδοτο για να αντιμετωπιστεί το δηλητήριο και αυτό τελικά ήρθε – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές από την Πάτρα. Του δόθηκε η απαιτούμενη δόση και στη συνέχεια αφού αποφεύχθηκε ο άμεσος κίνδυνος για τον 45χρονο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασής του και νοσηλεία.


newsit.gr