Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Σταύρος Θεοδωρακόπουλος: «Το καλύτερο success story θα είναι η φυγή σας...»

Η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωρακόπουλου στον Γιώργο Κιούση
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Πολλές είναι οι τεχνικές αλλά και οι διοικητικές ελλείψεις, οι οποίες μας βάζουν σε δαιδαλώδεις λαβύρινθους και να πρέπει να ψάχνουμε την άκρη του νήματος για πράγματα που είναι αυτονόητα. Η ελλιπής χρηματοδότηση είναι το τεράστιο θέμα μας, όχι μόνο σε εμάς άλλα σε όλους τους φορείς της ψυχικής υγείας»

«Οι ένοικοι, δηλαδή οι άνθρωποι που φιλοξενούμε είναι αυτοί που μας οπλίζουν με δύναμη και ενέργεια. Σας μιλάω με το χέρι στην καρδιά και όχι σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων...Οι άνθρωποι που φιλοξενούμε είναι κομμάτια της ζωής μας...»
Στην Ελευθεροτυπία και συγκεκριμένα στην στήλη Ανθρώπινα, την οποία επιμελείται ο Γιώργος Κιούσης, μιλά ο Σταύρος Θεοδωρακόπουλος για την ψυχική υγεία στην Ελλάδα.
Ο ίδιος είναι υπεύθυνος στο Οικοτροφείο Ιπποκράτης ΙΙ της Έδρας και μέσα σε 7 ερωτήσεις αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στους φορείς στην Ελλάδα των μνημονίων.
«Στα 27 μου αντιλαμβάνομαι, δυστυχώς, πως το μέλλον στη χώρα μας είναι αβέβαιο. Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή αυτό που έκαναν στην γενιά μου είναι πως μας στέρησαν το όνειρο και την ελπίδα, τα  εξαφάνισαν ακόμη και από το υποσυνείδητο μας», λέει χαρακτηριστικά.  Διαβάστε τι είπε στο    pinakio.blogspot.gr