Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Νεανικο Φεστιβαλ Μουσικης Φιλαρμονικη Αιγειρας 1.jpg 
Με "Μουσικές του Κόσμου" γέμισε χθες Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το Μεσολόγγι!

 Η σκηνή του θεάτρου του λιμανιού γέμισε από νεαρούς ταλαντούχους μουσικούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άρτιο μουσικό αποτέλεσμα.



Συμμετείχαν:


1) η παιδική ορχήστρα ποικίλης μουσικής του Μ.Ο.Μ. «Ιωσήφ Ρωγών», υπό την διεύθυνση του Γιάννη Χασάπη.


2) το συγκροτήμα «Sax Quart», αποτελούμενο από τέσσερα σαξόφωνα. 

3) η Φιλαρμονικη του Μ.Ο.Μ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου "ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ υπο τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Μανωλάτου, καί


4) η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", υπο τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Παναγιώτη Παναγάκου.

Το προγραμμα των Φιλαρμονικών ικανοποίησε απόλυτα το φιλόμουσο κοινό που έδωσε το παρόν!

Ακούστηκαν μελωδίες των: Joe Dassin, Dr John, Frank Sinatra, The Wanted, Ray Charles, Hans Zimmer, Χαρούλας Αλεξίου, Σταύρου Ξαρχάκου, Διονύση Σαββόπουλου κλπ!


 Στο τέλος, ενώθηκαν οι δυο παραπάνω φιλαρμονικές παίζοντας το μοναδικό κομμάτι του Μάνου Χατζιδάκι, «Μια πόλη μαγική», αφιερώνοντάς το στο Μεσολόγγι, ενώ στην οθόνη προβάλλονταν παλιές εικόνες της πόλης. 


Το κομμάτι διηύθυνε η καθηγήτρια μουσικής Σοφία Καπλάνη, η οποία διδάσκει σε ωδείο του Αγρινίου και συνεργάζεται με τον «ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ».

Οι συναυλίες που έδωσε το καλοκαίρι η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" σε Ακράτα, Αιγείρα, Αίγιο και Μεσολόγγι επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά τη σταθερή και ανοδική πορεία της!


https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=140dfa3c5598cfbe&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_hl3xrp4g1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1378193222679&sads=-Cz-4o7ATYer_2K7jF5mH-H1Kj4
Η επόμενη συναυλία της θα δοθεί το Νοέμβρη, επι τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 ετών απο τότε που έφυγε απο τη ζωή ο αείμνηστος Ιωαννης Κοκονέτσης, μαέστρου της Παλαιάς Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΑΡΙΩΝ" και στον οποίο η Αιγείρα χρωστά τη μουσική της παιδεία!


Το φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό ανήκουν στα ειδησεογραφικά sites της Αιτωλοακαρνανίας:

1) OnAirNews.gr
2) Aixmi-News.gr



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ