Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου

Συνελήφθησαν , προχτες (1-9-2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες , στο 173 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών ,  συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου , 3 άτομα ένας 29χρονος ημεδαπός και 2 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας , ηλικίας 29 και 39 ετών αντίστοιχα !!!
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου , για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία , της πλαστογραφίας πιστοποιητικών , της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης , της ψευδής ανωμοτί κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματία !!!
Ειδικότερα , στις (31-8-2013) το βράδυ , στα διόδια Ζευγολατιού Κορινθίας , στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών , σε σήμα αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας για έλεγχο δύο οχημάτων , οι οδηγοί τους δεν σταμάτησαν και ανέπτυξαν ταχύτητα !!!
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν , μετά από καταδίωξη , τα δύο οχήματα στο 173 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών (Κόμβος Αιγίου), εντός των οποίων επέβαιναν οι ανωτέρω !!!
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο , οι 29χρονοι επέδειξαν στους αστυνομικούς Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας , τα οποία ήταν εμφανώς πλαστά και κατασχέθηκαν !!!
Επιπλέον , όπως προέκυψε , για το ένα από τα οχήματα , το οποίο οδηγούσε ο 39χρονος , είχε δηλωθεί η κλοπή του από τον ιδιοκτήτη του , στις (31-8-2013) το πρωί , στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων !!!
Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου , προέκυψε επιπλέον ότι , σε βάρος του 29χρονου ημεδαπού , εκκρεμούσαν 2 Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου για απόπειρα ανθρωποκτονίας , για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη , καθώς επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας , για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για απειλή !!!
Επιπρόσθετα , προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου για υποθέσεις κλοπών και ληστειών !!!
Οι συλληφθέντες οδηγηθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα , ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο , συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου !!!