Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.στις 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου

Το νέο σήμα στη φανέλα της Κορίνθου (photos)Αστέρας Τρίπολης: Φιλικά το Σαββατοκύριακο | onsports.gr

Όλοι στις 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο στον αγώνα ΠΑΣ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας ομάδας Α. κατηγορίας από τα γήπεδα της Κορίνθου, η νέα συγκροτημένη πλέον Διοίκηση της ΜΠΑΡΤΣΑ, έκλεισε φιλικό αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο στη Κόρινθο για τις 8 Σεπτεμβρίου, στις 5,30 ώρα, ημέρα Κυριακής το απόγευμα.

Ο Αστέρας θα εμφανιστεί με πλήρη σύνθεση [ είναι όρος ] και η ΜΠΑΡΤΣΑ πλέον που έχει υπερβεί το ήμισυ και πλέον της προετοιμασίας της, θα επιδιώξει να << κοντράρει >> στα ίσια τον Αστέρα, δείχνοντας έτσι το ρόλο που θα παίξει στη φετινή σεζόν στη κατηγορία της.

Παρόντες και Τατούλης- Πνευματικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά τον αγώνα θα παρακολουθήσουν ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, ο Δήμαρχος Κορίνθου κ. Πνευματικός και άλλα στελέχη, τόσο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου της περιοχής.
Τα παραπάνω θα συμβούν επειδή, πέρα από τον ενδιαφέροντα αγώνα, όπου όλοι θα διαπιστώσουν την κατάσταση των ομάδων, κυρίως αυτής της Κορίνθου, είναι και το γεγονός ότι πριν την έναρξη του αγώνα, από την ένωση ΑΡΚΑΔΩΝ το [ ΜΑΙΝΑΛΟ ] θα τιμηθεί ο πρόεδρος της ομάδας του Αστέρα κ. Μποροβήλος και η ίδια η ομάδα, για τη καλή χρονιά που είχε πέρυσι.

Το γεγονός αυτό καθ' εαυτό είναι ελκυστικό και αναμένεται οι Κορίνθιοι να "επικρατήσουν" των οπαδών του Αστέρα, που ήδη έχει κλείσει τέσσερα [ 4 ] πούλμαν, για φιλάθλους του που θα τον ακολουθήσουν, πέρα από αυτούς που θα χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο