Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμη για το καθήκον της - Λιχτενστάιν-Ελλάδα 21:45

Τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αναζητά η Εθνική Ελλάδας στο Λιχτενστάιν (21:45, MEGA/OTE SPORT1).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θέλει τους τρεις βαθμούς μέσα στο «Rheinpark Stadion» και παράλληλα ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα στο Βοσνία-Σλοβακία που θα δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε απευθείας πρόκριση στην τελική φάση.

Ο Φερνάντο Σάντος θα χρησιμοποιήσει το σύστημα που παρέταξε την Ελλάδα στο πρόσφατο φιλικό με την Αυστρία δηλαδή το 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, με κεντρικό δίδυμο τους Σιόβα-Παπασταθόπουλο, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά.


Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης και την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Νίνης και Παπαδόπουλος. Σαλπιγγίδης και Σαμαράς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς είναι τιμωρημένοι.

Από την άλλη πλευρά ο Ρενέ Πάουριτς θα επιλέξει το 4-2-3-1 και θα χρησιμοποιήσει τους Γέλε (τερματοφύλακας), Κάουφμαν, Οέρι, Στοκλάσα, Κούντανς (άμυνα), Ντ. Χάσλερ, Μπούργκμαϊερ (αμυντικά χαφ), Μ. Κρίστεν, Πολβερίνο, Βίζερ και Φρικ στην κορυφή της επίθεσης.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΓΚΟΛ
ΒΟΣΝΙΑ 16 23-3
ΕΛΛΑΔΑ 13 7-4
ΣΛΟΒΑΚΙΑ 9 7-5
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 5 4-8
ΛΕΤΟΝΙΑ 4 6-14
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ 2 3-16

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
Λιχτενστάιν-Ελλάδα
Βοσνία-Σλοβακία
Λετονία-Λιθουανία

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου
Ελλάδα-Λετονία
Λιθουανία-Λιχτενστάιν
Σλοβακία-Βοσνία

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Σλοβακία
Λιθουανία-Λετονία
Βοσνία-Λιχτενστάιν

Τρίτη 15 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Λιχτενστάιν
Λιθουανία-Βοσνία

Πηγή gazzetta.gr