Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ήττα και αποκλεισμός (1-0) της Κορίνθου από Μεσσηνιακό, στην Καλαμάτα - Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου
Αν και προσπάθησε, η Κόρινθος ηττήθηκε από τον Μεσσηνιακό με 1-0 και δεν μπόρεσε έτσι να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.
Η «Μπάρτσα» στάθηκε καλά, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με τους Κερμενίδη και Μανιάτη, αλλά δέχθηκε το γκολ στο 32’ από τον Χελά, σε μια φάση που ο Αρχοντάκης έκανε κακό υπολογισμό στη σέντρα σουτ του παίκτη των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 που έκρινε και την αναμέτρηση.
Στην επανάληψη και πάλι οι παίκτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη πίεσαν, είχαν και πάλι δυο καλές στιγμές με τους Κερμενίδη και Τσίτσι, χωρίς όμως να φτάσουν στην ισοφάριση.
Πλέον όλοι σκέφτονται την αναμέτρηση με τον Άρη Αιτωλικού για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εντός έδρας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Μπαστακός, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Χελάς, Βιτάλι, Τσουλάκος, Δασκαλάκης.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Ντερτιλής, Φίλης, Λούβρης, Τσορμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Διαμαντόπουλος.

Ο Μεσσηνιακός , στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Σαγεΐκων που επικράτησε εκτός εδρας στα πέναλτι με 4-3 της Δόξας Νέας Μανωλάδας. Στο σκορ προηγείθηκε η Δόξα   στο 33’ με τον Μελετίδη, για να ισοφαρίσει στο 41’ ο Αυγερινός για τους φιλοξενούμενους. Στην παράταση δεν άλλαξε το σκορ και έτσι οι δυο ομάδες  έλυσαν τις διαφορές τους στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι. Πιό τυχεροί στάθηκαν οι παίκτες των Σαγεΐκων που πήραν τη νίκη- πρόκριση.
Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Γ’ Εθνικής πήρε ο Ατρόμητος Αχαϊας που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας και επικράτησε με 3-0 με τέρματα του Νικολόπουλου (πέναλτι) στο 10, κεφαλιά του Γκάτση στο 37΄και του Γραμματικόπουλου στο 92΄.
Ο Ατρόμητος στην 2η φάση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Βάρδας στο γήπεδο της Παναχαϊκής, μιας και η Βάρδα επικράτησε στο γήπεδό της με 1-0 του Παναργειακού με γκολ του  Παναγιωτόπουλου στο 69΄.
 Συνοπτικά τι έγινε σε όλα τα σημερινά ματς του Κυπέλλου:
ΠΑΟ Βάρδας - Παναργειακός 1-0
Δόξα Ν. Μανολάδας - Εθνικός Σαγεΐκων 3-4 πέναλτι, 1-1 παράταση και κ.α
Παναρκαδικός - Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο 1-3 πέναλτι, 1-1 (κ.α. παράταση
Ατρόμητος Αχαΐας - Ερμιονίδα 3-0
Αρης Αιτωλικού - Καλαμάτα 3-4 πέναλτι, 2-2 παράταση, 1-1 κ.α
Μεσσηνιακός - Κόρινθος 1-0
Πανναυπλιακός - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1

Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης:
Aτρόμητος Αχαΐας - ΠΑΟ Βάρδας
Αχαϊκή ή ΑΕΜ - Καλαμάτα
Εθνικός Σαγεΐκων - Μεσσηνιακός
ΑΕ Καραϊσκάκης - Αστέρας