Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Έξω από το Κύπελλο ο Παναιγιάλειος

 Παναιγιάλειος: Τετράδα απουσιών με Ηρακλή Ψαχνών
Ο Παναιγιάλειος δεν θα συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς ηττήθηκε με 2-1 στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή για την 1η Φάση του Κυπέλλου σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.
 Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Εύβοιας μπήκε πιο δραστήρια από τους φιλοξενούμενους και σημείωσε το 1-0 στο 34΄. Ο Τσιμόνζι χωρίς πίεση σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του γκολκίπερ των φιλιξενούμενων.
Η ομάδα του Αιγίου προσπάθησε να πιέσει τον Ηρακλή Ψαχνών και ισοφάρισε στο 73΄όταν ο Παπαχρήστος έκανε εξαιρετική σέντρα και βρήκε τον Γκούμα στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος έκανε το 1-1 με κεφαλιά.
Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε τον Νίκο Κουρμπανά.
Όλα έδειχναν πως το ματς θα κρινόταν στα πέναλτι, όμως ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να πάρει τελικά  την νίκη εκμεταλλευόμενος τα λάθη των παικτών του Παναιγιαλείου.
Στο 117΄ ο Ντελέκος με σέντρα βρήκε τον Κρητικό ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.  Στην επαναφορά ο Μπακομήτρος από κοντά έκανε το 2-1 με κεφαλιά  και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Εύβοιας.
 
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Πουρής, Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Τζανής, Λάμπρου, Τζιμόντζι, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Σπανός (46' Ντελέκος), Επιτροπάκης, Τριανταφύλλου (62' Κρητικός).

 ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ανδρούτσος, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (67' Σκαρτσίλας), Γκούμας(91΄Μαυρόπουλος), Γκοτσούλιας, Μπούνας, Αλεξάντροβιτς (46' Ρεκλείτης), Λαζανάς, Φλίγκος.