Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Έξω και η Παναχαϊκή από το Κύπελλο

Ολυμπιακός Βόλου: «Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ»
Δεν κατάφερε η Παναχαϊκή να πάρει τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, στον Βόλο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0... έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Άρη Θεσαλλονίκης στην επόμενη φάση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Παναχαϊκή δεν έκανε καλή εμφάνιση αφού όπως φάνηκε δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ψυχρολουσία του 1-0 στο 8΄ όταν σε σέντρα του Μπρέσκα μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε ο Μάριο Γκούρμα με κεφαλιά να τη στείλει στα δυχτια  ...
στο β' μέρος η Παναχαική είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι όμως στην ουσία αφού κλασσική φάση δεν δημιούργησε, το 2-0 ήρθε στο 89' από λάθος του Λαζαρίδη, που... έστρωσε την μπάλα στον Κατσίκη και εκείνος ψύχραιμα από κοντά πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του πορτιέρο της Παναχαϊκής  και δίκαια οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Πόνσε, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Ολίσε, Γιενκά, Γκούρμα (58' Ακόστα), Μπρέσκα, Κατσιαρός.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Καβακάς): Λαζαρίδης, Μπερτέν, Κοκκίνης (89' Χοτζάλι), Σπίνουλας, Λίτσης, Γκαντιάγκα (63' Πλέγας), Μπόζιτς, Βιγιαρέχο (46' Κοντογουλίδης), Κιάσσος, Μαραγκουδάκης, Σιτόε.