Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=1409c02e3d6c4469&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1377018774165&sads=nKyxfFfYXmHmU-iddjInWOAGVhI&sadssc=1
 
Συνάντηση στο Λονδίνο με το Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μιχάλη Κουφαλιτάκη είχε ο Βουλευτής Επικρατείας, Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος Τέρενς Κουίκ ο οποίος είναι και Γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής.

Μετά τη συνάντηση ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:


«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ενόψει μάλιστα των ευρωεκλογών τον επόμενο Μάρτιο, δίνει μεγάλη έμφαση στις στρατηγικές συμμαχίες που αναπτύσσει το Κίνημα και στο διεθνή, αλλά κυρίως και στον ευρωπαϊκό χώρο. Οι οποίες θα βοηθήσουν και στον Αντιμνημονιακό αγώνα μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε η έδρα της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να είναι αυτό το διάστημα στο Λονδίνο και μάλιστα στα χέρια Ελληνόπουλων που σπουδάζουν και εργάζονται εδώ, με επικεφαλής το Μιχάλη Κουφαλιτάκη.

Τους τελευταίους μήνες, ο Πρόεδρός μας έχει εντείνει τις επαφές του με τους ευρωσκεπτικιστές όπως το κόμμα του Βρετανού πρωθυπουργού Τζέημς Κάμερον και όχι μόνο, πιστεύοντας αυτό που όλοι μας διακηρύσσουμε:

Ότι η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει η οικογένεια των εθνών-λαών, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης και όχι να μεθοδεύεται η μερκελική ομοσπονδοποίησή της.

Πριν την αναχώρησή μου για το Λονδίνο, είχα πολύωρη συνεργασία με τον κ. Καμμένο, για ζητήματα τακτικής και στρατηγικής που συζήτησα σήμερα με το Μιχάλη Κουφαλιτάκη, καταγράφοντας και τις πολύ ενδιαφέρουσες δικές του παρατηρήσεις και προτάσεις τις οποίες και θα μεταφέρω στον Πρόεδρό μας.

Είναι σαφές ότι χάρη και στη δουλειά του Μιχάλη, καταγράφεται ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον είτε ευρωπαϊκών κομμάτων, είτε μεμονωμένων Βουλευτών από πολλές χώρες, να συνεργαστούν μαζί μας, σε ένα πανευρωπαϊκό τόξο, ενόψει των εκλογών του Μαΐου, που θα είναι πολύ οφέλειμο και στην άρνησης μας να αποδεχτούμε την Μερκελική μνημονιακή πολιτική που έχει τσακίσει την Ελλάδα, όπως και τις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Ο σπόρος που έχει φυτρώσει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ στο Λονδίνο, με τον Μιχάλη, τον Μάνο Καρτέρη, τον Νίκο Ιντζέ και άλλα μέλη και φίλους του Κινήματος, δείχνουν μια σημαντική δυναμική, η οποία σας διαβεβαιώ ότι θα έχει πολύ σημαντική συνέχεια».