Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πυροβόλησε την κόρη του για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του!

argosΛόγοι εκδίκησης στην εν διαστάσει σύζυγό του φαίνεται πως ήταν αυτοί που όπλισαν το χέρι του 47χρονου επιχειρηματία από το Άργος, που πυροβόλησε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, 12 Αυγούστου, την 17χρονη κόρη του στο κέντρο της πόλης του Άργους και στη συνέχεια πήγε σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε.
Η κατάσταση της υγείας του 17χρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι μεν κρίσιμη αλλά σταθερή και φαίνεται πως δεν έχουν προσβληθεί ζωτικά όργανα, ενώ ο 47χρονος είναι κλινικά νεκρός.
Ένα σημείωμα που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του 47χρονου αυτόχειρα στο Άργος, είναι αυτό που ρίχνει φως στα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή ενέργειά του. Σήμερα το πρωί αστυνομικοί της ασφάλειας αποσφράγισαν το σπίτι του 47χρονου και σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από το στρώμα στο υπνοδωμάτιο του δράστη, βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα με υβριστικό περιεχόμενο για την εν διαστάσει σύζυγό του στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για την εν γένει κατάστασή του και την οποία θέλησε να εκδικηθεί μέσω της κόρης τους.