Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Σύσκεψη… προθέρμανσης για την τρόικα στο Μαξίμου

sam1Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με την συμμετοχή έντεκα υπουργών συγκαλεί στις 10:00 το πρωί ο  Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η σύσκεψη θα έχει βασικό αντικείμενο τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της Τρόικας που θα βρίσκεται στην χώρα μας στις 21 Σεπτεμβρίου.
Στην σύσκεψη θα μετέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Μανιάτης, Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και εκπρόσωπος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης.
Ο Πρωθυπουργός θέλει να σηματοδοτήσει την επιστροφή της κυβέρνησης σε εντατικούς ρυθμούς μετά τις ολιγοήμερες διακοπές καθώς επίσης ότι δεν υπάρχει περιθώριο καθυστερήσεων ή ολιγωρίας σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.
Ο Πρωθυπουργός έχει ζητήσει ειδικά στο κρίσιμο θέμα των μετακινήσεων των δημοσίων υπαλλήλων οι κατάλογοι από τα υπουργεία να βρίσκονται στα χέρια του αρμόδιου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέχρι το τέλος του μήνα.

υστερογραφα