Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Έρχεται το 5ο Ziria Music Festival Nikos Doikas - line up [βίντεο]

aaaazhreia999879874
Το ραντεβού ανανεώθηκε και φέτος, στις 29, 30 και 31 Αυγούστου, στο 5o Ziria Music Festival Nikos Doikas, στα 1600μ! Το ροκ πάρτυ, που στήθηκε πριν από 4 χρόνια, στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία, στην μνήμη του μουσικού Νίκο Δόικα, από μια άναρχη παρέα από το Ξυλόκαστρο, κερδίζει χρόνο με το χρόνο συνεπείς καλεσμένους. Φίλοι και υποστηρικτές του φεστιβάλ αλλά και μουσικοί της αμυδρής (!) εγχώριας ροκ σκηνής, γίνονται μια παρέα διατηρώντας και ενισχύοντας μια γιορτή αναμνήσεων, ένα τριήμερο αληθινών συγκινήσεων.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κοιμηθούμε κάτω από τα αστέρια, στον μεγάλο καθαρισμένο χώρο δίπλα στο χώρο των συναυλιών, θα βολτάρουμε στις γύρω περιοχές, θα βουτήξουμε στο Ξυλόκαστρο και θα επισκεφτούμε το σπήλαιο του Ερμή, με την βοήθεια του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου.

Το 5ο Ziria Music Festival θα ξεκινήσει από την Πέμπτη το βραδάκι με ένα ζεστό live πάρτυ, όπου θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του Ziria festival -γιατί 29 Αυγούστου ήταν όταν ξεκίνησε το ταξίδι, το 2009- ! Την Παρασκευή και το Σάββατο, από το μεσημέρι ώσπου να αρχίσουν τα live στην κανονική σκηνή, στο δροσερό ολοκαίνουργιο «Stage IN» του σαλέ, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους φίλους μουσικούς που θα βρίσκονται στο βουνό, σε σχεδιασμένες και αυθόρμητες μουσικές συνευρέσεις.
Το φετινό line up περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους: Λεωνίδα Μπαλάφα, B.D. Foxmoor guests Xnaria, Σπυριδούλα and friends (Alex K. από Last drive και άλλοι..), Deus ex machina (hard core – punk),Tango with lions, Gravity says i, Αγγελική Τουμπανάκη, Maria Christina & The 7 Pedals (Harper),Daphne and the fuzz, Dawn rebel (reggae), ANFO (η νέα μπάντα του Σωτήρη Θεοχάρη (Nomind))
Το πρόγραμμα των συναυλιών Πέμπτης 29, Παρασκευής 30 και Σαββάτου 31 Αυγούστου.
Πέμπτη 29 Αυγούστου (*)έναρξη 20:00
SimosKokavesis & theShinkickers,
Djsets
Παρασκευή 30 Αυγούστου έναρξη 18:45
DawnrebelandtheLazyNodes,
Daphneandthefuzz,
Σπύρος Γραμμένος,
Tangowithlions,
Σπυριδούλα + AlexK. (LastDrive) + Δημήτρης Πουλικάκος,
DeusExMachina,
Anfo
Σάββατο 31 Αυγούστου – έναρξη 18:30
Κάλεσμα,
Maria-Christinaandthe 7 pedals,
ΑγγελικήΤουμπανάκη,
Gravitysays_i,
B.D. Foxmoor guests Xnaria,
BluesCargo,
ΛεωνίδαςΜπαλάφας
Δεν ξεχνάμε και φέτος πως:
- Το κρύο το βράδυ είναι τσουχτερό,
- Η διοργάνωση είναι εθελοντική-αλληλέγγυα, επομένως η είσοδος είναι ελεύθερη!
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ziriafestival.gr