Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

1951 επίδειξη μαγιό μέσα στο νερό! Αξεπέραστο, μοντέρνο, κ-α-τ-α-π-λ-κ-τ-ι-κ-ό βίντεο με την Έστερ Γούιλιαμς να δείχνει ολόσωμα μαγιό εποχής με κινήσεις γοργόνας στο βυθό ! (βίντεο ημέρας)

Η Έστερ Γουίλιαμς, που πέθανε στα 91 της τον Ιούνιο, ως ηθοποιός γύρισε 26 κινηματογραφικές ταινίες, ενώ πρωταγωνίστησε σε πολλά μιούζικαλ, όπως το «Easy to Wed» το «Η κόρη του Ποσειδώνα» και το «Dangerous When Wet». Από τις πιο κλασικές σκηνές είναι αυτή στο «Easy to Love», με την Ουίλιαμς να επιχειρεί ακροβατικά στο θαλάσσιο σκι.



Η Ουίλιαμς επιλέχτηκε ως πρωταγωνίστρια η οποία μπορούσε να επιδεικνύει το κορμί και τις κολυμβητικές της ικανότητες, ενώ το 1950 ο Τύπος την αποκαλούσε «γοργόνα του Χόλιγουντ».

Ως έφηβη η Ουίλιαμς είχε αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια στην κολύμβηση και επρόκειτο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 1940, που όμως ακυρώθηκαν λόγω του ξεσπάσματος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.



Το πάντρεμα κινηματογράφου με το κολύμπι ανέδειξε την ηθοποιό σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες.


eirinika.gr