Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού στη Ζαχάρω! (VIDEO)


Ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως μεταξύ παλαιμάχων του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας και Παλαίμαχων Αστέρων του Παναθηναικού.
Ο κόσμος παρά την ζέστη ήταν πάρα πολύς και απόλαυσε ένα υπέροχο θέαμα με τους Παλαίμαχους του Παναθηναικού να κερδίζουν 5-3 τους Παλαίμαχους του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας. Αρκετός κόσμος είχε κατέβει και από την Νέα Φιγαλεία,οικογένειες με παιδιά για να δούνε για πρώτη φορά απο κοντά τα μεγάλα αστέρια του ΠΑΟ. Δομάζος, Αντωνιάδης, Φυλακούρης, Κωνσταντίνου είναι μερικοί μόνο που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα ο οποίος ηταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά εξοπλισμού στο Κ.Υ.ΖΑΧΑΡΩΣ.

Η Φιγαλεία είχε και αυτή την εκπροσώπηση της.Στο γήπεδο για να αγωνιστούν βρέθηκαν οι:
Νίκος Κουτσόπουλος
Γιώργος Τσαούσης
Νίκος Γεωργακόπουλος
Γιώργος Μπιμπής
Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Οι Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Γιώργος Μπιμπής ανέλαβαν καθήκοντα εποπτών στον ιστορικό αυτό αγώνα ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν απέναντι στον Παναθηναικό.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και χορευτικό σχήμα στην έναρξη αλλά και στο ημίχρονο του αγώνα για να διασκεδάσει τους φιλάθλους,οι παλαίμαχοι του Παναθηναικού βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ η διοργάνωση ήταν άψογη από την αρχή έως το τέλος της δηλαδή μέχρι την δεξίωση που έγινε σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Ανήλιο.