Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Γ. Φουρναράκης: "Όχι στα εγκλήματα του παρελθόντος"

Η δήλωση του Σωτήρη Μαυρονάσιου, αναφορικά με την πρόθεσή του να εμπλακεί εκ νέου με την Κόρινθο, προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Φουρναράκη.
"Η Κόρινθος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πρέπει να αλλάξει σελίδα και να κοιτάξει μπροστά. Όλοι μαζί, τα μέλη του συλλόγου και ο κόσμος, πρέπει να φωνάξουν όχι στα εγκλήματα του παρελθόντος και στους ανθρώπους που συνδέονται μ' αυτό.
 
Εάν μέσα από την Γ.Σ. παρθεί απόφαση να δοθεί η ομάδα, σε ανθρώπους που έβλαψαν την Κόρινθο και την οδήγησαν στον υποβιβασμό, μέσα από απάτες και πλαστογραφίες, τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας",ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΚS ο Φουρναράκης, ο οποίος όπως έχουμε επισημάνει, ετοιμάζεται να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Κωστήρη και μαζί να αναλάβουν να βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη θέση.

Αναφορικά, με την ημερομηνία της διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, η πιθανότερη μέρα είναι η Κυριακή 7 Ιουλίου. Τέλος, με ανακοίνωσή της η Κόρινθος ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει την παράταξη του Μιχάλη Τσιχριτζή στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας.

korinthostv.blogspot.gr