Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Χρίστου Δήμα με τον Αντιπρόεδρ​ο της Εθνικής Συνέλευσης (Αντιπρόεδ​ρος της Κυβέρνησης​) του Βιετνάμ κ. Uong Chu Luu


Με τον Αντιπρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης (Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης) του Βιετνάμ κ.Uong Chu Luu συναντήθηκε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, ως επικεφαλής του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην υποδοχή της ξένης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.
Πραγματοποίησαν συναντήσεις με την Αντιπρόεδρο της Βουλής κα. Κόλλια- Τσαρουχά και με τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Παράλληλα συστήθηκε Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας-Βιετνάμ,στην οποία προέδρευσε ο κ. Δήμας, η οποία θα συντονίσει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο χωρών για περαιτέρω οικονομικές, εμπορικές, πολιτιστικές και αθλητικές συναλλαγές.
Στο τέλος της ημέρας, στην κατοικία του Βιετναμέζου Πρέσβη ο Χρίστος Δήμας έδωσε στον Αντιπρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης κ. Uong Chu Luu ένα μπουκάλι κρασί Νεμέας επειδή του είχε εκφράσει πιο πριν το θαυμασμό του για τα ελληνικά προϊόντα.