Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Νέα διοίκηση στην Κόρινθο

Μέσα από τη Γενική Συνέλευση της Κορίνθου εξελέγη η νέα διοίκηση του συλλόγου, που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ο Γιώργος Κωστήρης δεν πήρε τις εγγυήσεις που περίμενε, προκειμένου να βγει μπροστά και να αναλάβει την προεδρία ωστόσο, θα συμμετέχει στη νέα διοίκηση. Μαζί και οι Φώτης Φόρτης, Γιώργος Φουρναράκης, Δημήτρης Μπίτζιος, Γιώργος Γιαννίκος, Κωνσταντίνος Κοντογιαννάκης (γιος), Μάριος Σταματάκης, Νίκος Αντωνόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου.

Μες την εβδομάδα, η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει, προκειμένου να συγκληθεί σε σώμα και να μοιραστούν οι αρμοδιότητες. Ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα αναλάβει τελικά τη θέση του προέδρου. Το βέβαιο είναι πως η Κόρινθος θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και η νέα διοίκηση ξεκινά άμεσα δουλειά, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να δηλώσει συμμετοχή, καθώς και για να στελεχώσει την ομάδα.

Τα οικονομικά είναι δύσκολα, στο ξεκίνημα όλοι αναμένεται να βάλουν χρήματα, ενώ θα συνεχιστούν οι επαφές για να βρεθούν πόροι. Λέγεται πως υπάρχουν 2-3 ονόματα ακόμη που μπορούν να βοηθήσουν και μες την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις. Αναμφίβολα, η αρχή και γενικότερα, οι συνθήκες είναι δύσκολες για τη νέα διοίκηση ωστόσο, πρόθεση είναι να προχωρήσουν ενωμένοι και να μπορέσει η Κόρινθος να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές σύνολο τη νέα σεζόν, καθώς και να είναι τακτοποιημένη οικονομικά.