Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στη Football League


 
Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχήςΤο θολό τοπίο στη Football League, αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα, ανάγκασε τους ανθρώπους της ΕΠΟ να παρατείνουν κατά μία εβδομάδα την καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στη Γ' Εθνική. Οπως ανακοινώθηκε χθες από την ελληνική ομοσπονδία οι ομάδες της κατηγορίας έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 31 Ιουλίου να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την παρουσία τους στην πρώτη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλαμάτα
Με τη φανέλα της «μαύρης θύελλας» θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Τριανταφυλλάκης. Ο εκ των αρχηγών της Καλαμάτας μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ενωση Ερμιονίδας
Την κοινή τους πορεία θα συνεχίσουν Θανάσης Σταϊκός και Ενωση Ερμιονίδας. Ο έμπειρος επιθετικός αποτέλεσε από τους πρωτεργάτες της περσινής πορείας του συλλόγου της Αργολίδας και η παραμονή του αποτέλεσε εισήγηση του τεχνικού Δημήτρη Σπανού.