Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Γιώργος Φουρναράκης: Η Κόρινθος δεν ανήκει σε πρόσωπα, αλλά στους φιλάθλους της και αυτοί θα την επαναφέρουν εκεί που της αξίζει

Κόρινθος-Αχαρναϊκός: Όλα Χ στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου | onsports.gr
Σε ανακοίνωσή του,«φωτιά», που εξέδωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Κορίνθου Γιώργος Φουρναράκης , τονίζει τα εξής:

«Πριν από δυόμισι μήνες αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την Κόρινθο, όχι φυσικά γιατί είχα ποτέ στο μυαλό μου να γίνω πρόεδρος ή κάτι ανάλογο, αλλά μόνο και μόνο, γιατί η ομάδα βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να βρεθεί στον "γκρεμό".
Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι θέλω να αναλάβω θέση και να στενοχωρήθηκαν μήπως και χάσουν την καρέκλα τους, αλλά δεν είχα ποτέ σαν φιλοδοξία κάτι τέτοιο. Να ξέρουν όμως, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω αυτούς που "λυμαίνονταν" χρόνια τώρα την Κόρινθο, να βρουν τρόπο και να πράξουν πάλι τα ίδια. Θα με βρουν απέναντί τους, όσοι προσπαθήσουν κάτι τέτοιο.
Όσον αφορά αυτούς που σκέφτηκαν έστω και μια στιγμή ότι η «Μπάρτσα» δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με Επισκοπή και Αστέρα Μαγούλας, ώστε να νιώσουν την ευχαρίστηση ότι αποτύχαμε, είδαν τα σχέδιά τους να αποτυγχάνουν.
Η Κόρινθος δεν ανήκει σε πρόσωπα, αλλά στους φιλάθλους της και αυτοί θα την επαναφέρουν εκεί που της αξίζει, με τη βοήθεια ανθρώπων με υγιή σκέψη και νοοτροπία».