Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου κ. Algirdas ŠEMETA

logo-ce-horizontal-el-quadri-lrΟ Επίτροπος κ. AlgirdasŠEMETA, αρμόδιος για την Φορολογία,Τελωνεία, Στατιστικές, Εσωτερικό Έλεγχο και Καταπολέμηση της Απάτης, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα στις 3 και 4 Ιουνίου 2013.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Επίτροπος θα συναντηθεί με μέλη της κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς του.
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 3/6, ο Επίτροπος θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών, κ.Γιάννη Στουρνάρα (ώρα 17.00, στο Υπουργείο) και με τον ΥφυπουργόΕξωτερικών, αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Δημήτρη Κούρκουλα(ώρα 18.30, στο Υπουργείο).
Την Τρίτη 4/6, ο κ. Šemeta θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ),κ. Ανδρέα Γεωργίου.
Θα ακολουθήσει ομιλία του Επιτρόπου προς τα μέλη της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της ελληνικής Βουλής (ώρα 10.30). Το θέμα της ομιλίας του Επιτρόπου θα είναι η «Βελτίωση των εργαλείων λήψης αποφάσεων με σκοπό την ενίσχυση της ανάκαμψης».
Το πρόγραμμα επίσκεψης του Επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου(ώρα 12.15), που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (βλ. συνημμένη πρόσκληση).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μετον Επίτροπο AlgirdasŠEMETA μπορείτε να αναζητήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: