Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τελειώνει ο Λίνεν - Πιθανόν διάδοχός του ο Κωστένογλου.

Τελειώνει ο Λίνεν, «μπαρούτι» τα αποδυτήρια!
Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Εβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ!
Οπως όλα δείχνουν η ΠΑΕ δρομολογεί την άμεση απομάκρυνση του Γερμανού προπονητή, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Υπάρχει ένα ματς χωρίς αύριο, καθώς αν δεν νικήσει τον Πανθρακικό το... παραμύθι τελείωσε για την «Ενωση» και γι αυτό το λόγο, αυτό που χρειάζεται καταρχήν η ΑΕΚ είναι η ηρεμία.
Σαφώς και δεν είναι ποδοσφαιρική λογική να αλλάζεις προπονητή δυο ματς πριν το τέλος της σεζόν και σε τέτοιο οριακό σημείο, αλλά στην Ενωση θεωρούν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
 
Με όσα έγιναν πριν το ματς, με την ένταση στο ημίχρονο, με τον Γκερέιρο σε κατάσταση αμόκ να ουρλιάζει και τον Λίνεν να μην μπορεί να ηρεμήσει την κατάσταση η απομάκρυνση του Γερμανού φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση προκειμένου η ΑΕΚ να ανακάμψει ψυχολογικά και οι παίκτες να δώσουν ό,τι έχουν στον τελικό με τον Πανθρακικό.

Η... χαριστική βολή ήταν το ξέσπασμα του Γερμανού στα αποδυτήρια των «Ζωσιμάδων». Ο Λίνεν μπήκε σε έξαλλη κατάσταση. Χτυπούσε πόρτες και πάγκους κι επιτέθηκε φραστικά στους ποδοσφαιριστές του.
Πρώτος τα άκουσε ο Πετρόπουλος για να... πάρει τη σκυτάλη ο Φέτσης. Ο Λίνεν δεν τέλειωσε εκεί με τον Μητρόπουλο να γίνεται αποδέκτης των πυρών,ενώ φραστική επίθεση από τον Λίνεν δέχθηκε κι ο Τσουμάγκας.
Ηδη έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του «στρατιώτη», Νίκου Κωστένογλου, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα καμιά προσέγγιση από την διοίκηση στον Ελληνα προπονητή.