Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Έντονη κριτική ΠΑΣΟΚ σε ΣΚΑΪ λόγω Χρυσής Αυγής - Η απάντηση της Χ.Α.


pasokaraΑνακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με την οποία κάνει έντονη κριτική στον ΣΚΑΪ, αλλά και στον Γιώργο Τράγκα, που επέλεξε να φέρει στην εκπομπή του αποκλειστικά εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.
«Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γ. Τράγκα.
Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό «στήσιμο» σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας.
Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό.
Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

H απάντηση της Χρυσής Αυγής

Το Γραφείο Τύπου της Χρ. Αυγής σε ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά με σκληρούς χαρακτρισμούς στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ως εξής:
"Το άθλιο απόκομμα της μίζας, της διαφθοράς και της απάτης, που πνέει τα λοίσθια και εξαφανίζεται οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας, ξέσπασε πάλι σε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής. Κλαίνε και οδύρονται οι ΠΑΣΟΚοι, γιατί εμφανίστηκαν επιτέλους ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή, βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας. Αν ήταν ακόμα εξουσία θα είχαν επιβάλει απόλυτη λογοκρισία, αυτοί οι σούπερ-δημοκράτες με τα πάμπερς, τις ροζ βίλες και τα εκατομμύρια της Ζήμενς. Δυστυχώς γι' αυτούς ο ελληνικός λαός τους καταδίκασε στο περιθώριο και η Δικαιοσύνη άρχισε ήδη να στέλνει τα εκλεκτότερα στελέχη τους βαθιά μέσα στον Κορυδαλλό."