Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Νεκρός ο αδελφός του ΥΦΕΘΑ Π.Καράμπελα. Πρόκειται για αυτοκτονία


Συνταξιούχος του ΝΑΤ και του ΙΚΑ , ναυτικός στο επάγγελμα, ήταν ο αδελφός του ΥΦΕΘΑ Παναγιώτης Καράμπελας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην εξοχική του κατοικία στο χωριό Καμάρες της Μάνης.
Ο 61 χρονος Ηλίας Καράμπελας , βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο Η.Καράμπελας σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρύματα , αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ όπως είναι λογικό και η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη

Η είδηση προκάλεσε σοκ στο ΥΕΘΑ. Ο αδελφός του ΥΦΕΘΑ Παναγιώτη Καράμπελα αυτοκτόνησε. Βρέθηκε νεκρός στην εξοχική του κατοικία στο χωριό Καμάρες της Μάνης, ο 61 ετών αδελφός του υφυπουργού Εθνικής Αμύνης Στρατηγού ε.α. Παναγιώτη Καράμπελα.
Ο νεκρός βρέθηκε πυροβολημένος και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, όπως αναφέρει το τοπικό http://ithominews.blogspot.gr.
Προανάκριση για το μυστηριώδες συμβάν διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Γυθείου και την Ασφάλεια Σπάρτης, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Ηλίας Γεωργόπουλος.

onalert.gr